Onze kinderen

Jullie zijn in 1 woord geweldig! Ben zo trots op de manier waarop jullie in het leven staan. Jullie zijn leiders en hebben ontzettend veel zelfvertrouwen. Jullie zijn zo sterk en herpakken makkelijk en snel als het tegen zit. Boven alles zijn jullie loyaal naar ons gezin zoals we jullie dat geleerd hebben. In ons huis word niet gevochten maar gedeeld. In ons huis geen grote mond maar pittige discussies waar we niet voor weglopen. Want zoals in elk huis zijn er ook minder leuke dingen waar je mee moet dealen. Maar wij dealen ermee en gaan dan pas verder.

Wij hebben als gezin best moeilijke tijden gehad en juist op die momenten heeft iedereen in ons gezin laten zien hoe veerkrachtig we zijn. We zijn strijdlustig, staan waar we voor staan en als het moet staan we met zn allen als 1. En iedereen moet dat weten!

Hierom sluiten we ons steeds meer af voor mensen met een negatieve mindset en sluiten we liefdevolle mensen in ons hart die positiviteit toevoegen aan ons leven. Liefde heeft namelijk niets met bloed te maken. Bij echte liefde is er geen ruimte voor trots en afgunst want trots zetten wij opzij omdat de liefde te groot is en als je altijd alles hebt gedeeld, is er geen reden om afgunstig te zijn. En als je echt van elkaar houdt zeg je geen dingen die je niet meent als je boos bent want ze komen niet eens in je op.

Lieve kinderen, mama loves you 🖤 #KJJL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *